Yoga Nidra - Friesland

Yoga nidra

Yoga Nidra is een diep ontspannende, transformerende vorm van meditatie waarbij je komt tot een bewuste diepe slaap. Op deze manier maak je contact met de rust die altijd binnen jezelf aanwezig is. De vorm van Yoga Nidra die ik geef is gebaseerd op het iRest® Yoga Nidra protocol. Sinds november 2020 ben ik gecertificeerd iRest® Yoga Nidra docent. Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd en bij vaak en kort oefenen kan dit veel rust en ontspanning in je leven brengen.

Ik ben te nuchter en ik denk eigenlijk best vaak ‘het zal wel’, maar het lukt haar toch elke keer weer. De één op één meditaties met Becca Yoga zijn fijn. De onverwachtse inzichten die wijst ze zachtjes aan om je daarna uit te nodigen er naar te kijken met je hart.

voordelen van yoga nidra

Coffee Bean

Verlaagt stress & angst

Coffee Bean

Verhoogt concentratievermogen

Coffee Bean

Helpt bij slaapproblemen

iRest Yoga Nidra® is een wetenschappelijk onderbouwde methode die helpt bij het verminderen van klachten bij stress, angst, depressie, PTTS en pijn. Daarnaast helpt het om beter te ontspannen en slaapproblemen te verminderen. Benieuwd wat Yoga Nidra voor jou kan doen?

praktische tools

iRest biedt praktische tools die je kunnen helpen om op een eenvoudige manier meer rust in je leven te brengen. Het leert je omgaan met obstakels in je leven. Denk daarbij aan angst, stress, pijn of slaapproblemen.  

Maar ook als je verder wilt komen in je meditatie beoefening kan iRest een waardevolle toevoeging zijn.

iRest wordt op aanvraag gegeven in online lessen, workshops op locatie maar ook één op één.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat anderen zeggen over Yoga Nidra van Becca Yoga

Over de Yoga Nidra voor Body Positivity

Hele fijne meditatie om even stil te staan bij het lichaam. Dat die zijn best doet voor mij. Zo had ik er nog niet naar gekeken. Dank je wel daarvoor!

Sabine

Over de Yoga Nidra voor Diepe Rust & Slaap

Zo ontspannend dat ik ervan in slaap ben gevallen 😊 dank je wel.

Maartje

Over de Yoga Nidra Begin de dag met Intentie

Een hele fijne meditatie om de dag mee te beginnen! Een heerlijk rustig tempo en een rustgevende stem ook!

Justin