Becca Yoga - Over mij

Over mij

Wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Rebecca en in 2014 ben ik begonnen met het beoefenen van yoga omdat ik klachten had aan mijn schouder. Nooit had ik gedacht dat yoga me zoveel meer zou brengen dan alleen het fysieke aspect. Ik ervaar meer rust en het helpt me om beter om te gaan met de obstakels die ik tegenkom in het dagelijkse leven.

Graag deel ik met jou hoe jij gebruik kunt maken van deze technieken. Zo kun jij ook meer rust en ontspanning ervaren. Oh en heb ik al verteld dat ik een passie heb voor henna?

opleidingen

Als docent ontwikkel ik mij continu. Ik vind het belangrijk om jou te begeleiden volgens de laatste inzichten. Daarom blijf ik mij voortdurend (online) bijscholen. Hiernaast vind je een overzicht van de opleidingen die ik heb gevolgd. Mijn aandachtsgebied ligt voornamelijk bij Yoga Nidra, een wetenschappelijk onderbouwde vorm van meditatie die helpt bij onder andere, stress, angst en slaapproblemen.

Meer weten over mij?

Luister dan ook eens naar deze openhartige podcast hoe iRest Yoga Nidra mij helpt op het gebied van intuïtief eten en leven.